Concertinformatie

Beste muziekliefhebber

Het Requiem van Mozart, de laatste onvoltooid gebleven compositie van de grote Oostenrijkse meester die na zijn dood verder is afgewerkt, door velen gekend en gesmaakt. Dit werk uitvoeren stond al enige tijd op het verlanglijstje van heel wat zangers van Vokamando.

Op zondag 26 april 2020 om 17u is het zover: op die dag is de gotische Sint-Michielskerk te Gent het decor voor de  uitvoering van dit pareltje uit de religieuze muziekgeschiedenis.

Vokamando ging voor de uitvoering een partnerschap aan met mannenkoor TeBasCo uit Oudenaarde, het MUDA-Choir uit Evergem en het orkest Spumanti van orkestleider Ann Pareyn.

De solopartijen worden gezongen door Elisabeth Herman – sopraan, Anita Dur – alt, Hendrik Mispelon – tenor en Tom Van Bogaert – bas.

De algemene leiding ligt in de handen van Maxim Colpaert.

De toegangsprijs bedraagt 20 euro in voorverkoop en 22 euro aan de kassa. De toegangskaart geeft recht op 1 consumptie op de receptie na het concert.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de leden. Reservatie kan ook via kaartenverkoop@vokamando.be. Kinderen jonger dan 12 jaar en vergezeld van een volwassene hoeven niet te betalen.

De uitvoerders  hopen van harte dat u erbij kan zijn.